TUTUSTU PALVELUI­HIMME

Tarjoamme asiakkaillemme Designea & markkinointia joka herättää brändin eloon startegisin sekä visuaalisin keinoin

Käsi pitää älypuhelinta kädessä. Puhelimessa on auki Instagram-sovellus.

Sosiaalinenmedia -
Hallinnointi & Markkkinointi

01 / 05

Osallistavaa ja sitouttavaa sosiaalista mediaa

Huolehdimme sosiaalisen median kanavistasi ylläpitämällä niitä toiveidesi mukaisesti. Rakennamme yhdessä suunnitelman, jonka perusteella toteutamme julkaisut valittuihin some-kanaviin. Tuotettu sisältö on laadukasta ja brändiisi sopivaa. Saat myös halutessasi analytiikkaraportin kuukausittain, josta näet selkeästi yrityksen saavuttaman näkyvyyden. Kehitetään seuraajistasi lojaaleja asiakkaita!

Sisällöntuotanto -
Valokuvaus, Videot & Muu media

02 / 05

Tunteita herättävää sisältöä

Kaipaatko luovaa sisältöä nettisivuillesi, some-kanavillesi tai muuhun tarkoitukseen? Suunnittelemme sinulle tarvitsemasi markkinointimateriaalit, olivat ne sitten printti- tai digimainoksia. Tarjoamme laadukkaita valokuvaus- ja videopalveluita haluamiisi tarkoituksiin. Toteutamme myös markkinointiviestintäsi. Ammattimaisesti kirjoitettu teksti sopii yrityksesi äänensävyyn ja herättää kiinnostusta parantaen asiakkaiden sitoutumista brändiisi.

Digitaaliset alustat -
Sivustot sekä Ecommerce

03 / 05

Toimiva ja kokemuksellinen Ikkuna yritykseesi

Suunnittelemme sinulle sopivat modernit, graafisesti laadukkaat, responsiiviset ja mobiilioptimoidut verkkosivut. Halutessasi toteutamme myös yrityksellesi toimintavalmiin verkkokaupan asiakasystävällisyys ja käyttäjäkokemus prioriteettina. Kustomoimme kotisivut haluamallesi verkkopohjalle, jonka jälkeen asiakkaasi löytävät sinut helposti netistä.

Brändikäsikirja -
Logot, Värit ja Fontit

04 / 05

Tarinasi avattuna kuluttajille

Voimme auttaa sinua sekä brändi-ilmeesi luomisessa että uudistamisessa. Brändin on tärkeää kehittyä jatkuvasti ja ennakoida muutoksia onnistuakseen toimimaan tehokkaasti vuorovaikutuksessa kohderyhmän kanssa. Luomme sinulle graafiset materiaalit, joita voit hyödyntää yritystoimintasi markkinoinnissa. Tuodaan yhdessä yrityksesi missio ja visio selkeästi esille brändisi viestinnässä, jotta asiakkaasi saavat mieleenpainuvan kokemuksen.

Somekoulutus -
Yritykset & Influencerit

05 / 05

Opi hyödyntämään somea kaikilla osaalueilla

Haluatko oppia sosiaalisen median perusteet tai kehittyä entisestään some-osaajana? Ole askeleen edellä kilpailijoitasi asiantuntijakoulutuksen avulla. Suunnittelen juuri sinulle sopivan some-koulutuksen, jonka avulla kehität brändiäsi ja hyödynnät digimarkkinointia sekä sosiaalista mediaa kustannustehokkasti. Koulutuksen teemat ja tavoite määrittyvät yksilöllisesti tarpeidesi mukaan. Millaisen koulutuksen sinä tai työntekijäsi tarvitsette?

KAIPAAKO TOIMINTASI NÄKYVYYTTÄ?

Katajanokankatu 4, 00160 Helsinki

hello@selencreative.com

OLE MEIHIN

YHTEYDESSÄ

Site by: Struggle C&C